Verdens beste farmor dikt


Strikking og kamferdrops er ikke deg, du digger rap og facebook, akkurat som meg, men selv om du virker så ung som så, er du den snilleste bestemoren jeg kan få. Skrevet av: Redaksjonen i tekstforslag. See full list on tekstforslag. Det er alltid godt å komme til deg, når mamma og pappa har gått lei, for er det noe jeg ikke får, er det jo til deg jeg går.

En spennende historie, et trygt fang, en morsom historie, en gammel barnesang Du har alltid så mye fint som du vil dele med meg og jeg synes jeg er så heldig som har en bestemor som deg! Bestemødre har sin helt egen sjarme Ingen kan konkurrere med deres kjærlighet og varme.

Jeg vil så gjerne at du skal vite, hvor heldig jeg føler jeg er, som har en bestemor så omsorgsfull, når jeg trenger deg er du alltid der. Du har gitt meg mye i livet mitt, selv om du til tider har stått hardt på ditt, mye lærdom og mange gode minner, vi alltid være med meg når du en gang forsvinner. Fargerik genser og lua på snei, ikke alle bestemødre er som deg, du sier aldri nei, og er alltid me selv når turen går langt av sted.

En eng av hvitveis, og en liten barnehån buketten den plukkes, og dekoreres med et bånd. Barnet det løper, med lette joggesko, inn i bestemorhuset, smiler, og sier «vær så god!

Gi ekstra oppmerksomhet til en bestemor eller en bestefar som du er ekstra glad i! Gjør fagbrevet ekstra personlig ved å legge til hvem gaven er fra, teksten endre fra entall til flertall om det er flere navn separert med komma i "fra" feltet. DIKT OM ET DIKT Av Arild Nyquist Jeg er litt redd Jeg står her i mørket og venter.

Jeg tror jeg går inn til bestemor, jeg. Hun har så gamle, vakre øyne. Og et stort, bløtt fang å sitte på. Og armer som holder tett rundt meg. BESTEMOR Jeg går inn til bestemor. Hun kan fortelle historier fra en svunnen tid. Bestemor er gode smil så langt som du kan se. Hun lar deg gynge på sitt fang og alltid er hun blid. Verdens beste og umistelige mormor, farmor og oldemor sovnet stille inn 7. Her er alle de 1beste diktene.

Du kan lese de fleste av diktene på 100-listen i Nasjonalbiblioteketes bok-arkiv bokhylla. Det er jo bare noe som er bra, fornuftig er mammaene, det skal de ha. Jeg elsker mamma så høyt det går an.

Jeg ville tålt alt for mamma, il torden og vann. G Gud kan ikke være overalt. Takk for alt du gjør for oss, stort som smått, du stiller alltid opp!

Du styrer og du steller, slår til når det gjelder, du er ikke sparsommelig med å gi ros, og når vi har vært flinke venter alltid en kos. Takk til deg, verdens beste, mest omsorgsfulle og snille mamma!

Dette diktet skrev jeg på en tentamen, etter jeg fikk vite at oldemoren til en venninne var dø så tenkte jeg på pappa, og vi har ikke verdens beste kontakt. Et par gode tanker jeg sender din vei, for dette er dagen vi gjør stas på deg, med de egenskapene som i deg bor, er du for meg verdens beste mor. En kåring av Norges beste dikt gjennom tidene.

En ekspertgruppe har valgt ut 1dikt: Eirik Vassenden (UiB), Marit Grøtta (UiO) og Trond Haugen (Nasjonalbiblioteket). Han gir meg det beste Hver eneste gang, Tar meg i handa Når veien blir lang.

Brødristere og pillebokser er typiske ting hun får til jul og bursdag. En kopp som denne er bare en fin påminnelse over alt det gode hun har gjort for deg. Og hva annet passer bedre da enn overrekke henne en kopp som dette?

Dikt dødsfall – nambeg. Kan noen hjelpe meg med et fint dikt til verdens beste kollega? Av Skravlemamman, 14. På grunn av endringer i livssituasjonen har dette etter denne tid ikke vært naturlig.

Jeg fikk fortalt for mange år siden at hunden hadde en anelse, viten om når jeg kom tilbake fra det daglige. Den gjorde seg klar for å møte sin Herre, dens eier. Alltid med Logrende hale, Glede. Denne FARMOR plakaten gir garantert god stemning!

Koselig plakat med teksten "Gratulerer! Personlig plakater blir alltid satt stor pris på. Du er kåret til verdens beste FARMOR &quot. Og besteforeldre er noe av det kjæreste vi har her i livet.

Lesernes beste dikt – stem på din favoritt (VG Nett) På ett døgn sendte VG Netts lesere inn over 7dikt. Vi har plukket ut de beste. Vakkert om farmor Lars Saabye Christensen har ikke lagt ned pennen. Når han blar i slektas minnebok, blir det vakkert.

Kortformen " beste " har også vært mye brukt, særlig i bygdemål.